Tenisové zprávy - Previews

Jarry ve finále vyzve Zvereva, může se stát prvním chilským šampionem Masters po 25 letech

VČERA
Previews
11 komentářů

Další články

Madrid a teď i Řím. Šwiateková a Sabalenková se poperou také o druhý titul z antukových tisícovek

V rámci sobotního programu letošního ročníku Italian Open poznáme vítězku ženské dvouhry. Stejně jako před dvěma týdny v Madridu se o titul utkají Iga Šwiateková (22) a Aryna Sabalenková (26). Šwiateková se může stát šestou trojnásobnou šampionkou této akce a jako třetí žena v historii ovládnout v jedné sezoně Madrid i Řím. Sabalenková je ve finále ve Foro Italico poprvé a pokusí se světové jedničce oplatit porážku ze španělské metropole.

Bude chilské finále? Zverev a Paul se pokusí na Masters v Římě ukončit jízdu Tabila a Jarryho

V rámci pátečního programu letošního ročníku Italian Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Poprvé v historii jsou v semifinále jednoho podniku Masters dva tenisté z Chile. Bývalý šampion Alexander Zverev (27) se bude snažit ukončit parádní jízdu Alejandra Tabila (26) a Tommy Paul (27) se o to samé pokusí proti Nicolásovi Jarrymu (28). Poslední tři jmenovaní budou bojovat o své premiérové finále na prestižních tisícovkách.

Týden #21: Bejlek se odhlásila z French Open, v pondělí startuje kvalifikace s osmi Čechy

Seznam přihlášených, ty nejdůležitější aktualizace o odstoupení jednotlivých hráčů z turnajů, informace o divokých kartách a losy hlavních soutěží či kvalifikací. To vše nově najdete se zaměřením hlavně na české tenisty a největší hvězdy na jednom místě v tomto článku, který pro vás budeme průběžně aktualizovat.

Šwiateková a Sabalenková se porvou o další vzájemný duel, Tsitsipas a Hurkacz jsou favority

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Italian Open dojde na oba semifinálové duely v ženské dvouhře. Další finálové střetnutí po dvou týdnech si mohou zajistit Iga Šwiateková a Aryna Sabalenková. Světová jednička a dvojnásobná šampionka Šwiateková se utká s oblíbenou soupeřkou Coco Gauffovou. Sabalenkovou čeká další souboj ranařek, tentokrát s Danielle Collinsovou. Poslední dvě mužská čtvrtfinále obstarají Stefanos Tsitsipas s Nicolásem Jarrym a Hubert Hurkacz s Tommym Paulem.

Sabalenkovou čeká souboj ranařek s Ostapenkovou, bývalý šampion Zverev si zahraje s rozjetým Fritzem

V rámci středečního programu letošního ročníku Italian Open poznáme další účastníky semifinálových bojů. Aryna Sabalenková se ve čtvrtfinále střetne s Jelenou Ostapenkovou, která rovněž vyznává velmi agresivní tenis. Vítězka si zahraje s Viktorií Azarenkovou, nebo Danielle Collinsovou. Mužské čtvrtfinálové duely obstarají bývalý šampion Alexander Zverev s Taylorem Fritzem a Zhizhen Zhang s Alejandrem Tabilem.

Gauffová vyzve finalistku letošního Australian Open, Šwiatekovou čeká další souboj s Keysovou

V rámci úterního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se odehrají první čtvrtfinálové duely. Coco Gauffová bude čelit kolegyni z TOP 10 žebříčku Qinwen Zheng, finalistka letošního Australian Open zaútočí na své premiérové semifinále na tisícovkách. Dvojnásobná šampionka Iga Šwiateková si znovu po dvou týdnech zahraje s Madison Keysovou. Na programu jsou také všechny osmifinálové zápasy mužské dvouhry, představí se obhájce titulu Daniil Medveděv či Alexander Zverev.

Vondroušová se pokusí odčinit kolaps v Dubaji, o římské osmifinále si zahraje také Nosková

V rámci sobotního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia budou v akci poslední dvě české naděje. Markéta Vondroušová se pokusí oplatit porážku Soraně Cirsteaové, proti které vedla v Dubaji 6:2, 5:1 a měla šest mečbolů. O postup mezi nejlepší šestnáctku bude usilovat také Linda Nosková v souboji s nasazenou sedmičkou Qinwen Zheng. Obhajobu titulu zahájí Daniil Medveděv a představí se i nejúspěšnější hráč turnaje Rafael Nadal.

Siniaková o sedmou výhru v řadě a první skalp Mertensové, ve třetím kole může doplnit dvě krajanky

V rámci pátečního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia se představí Kateřina Siniaková, která může ve třetím kole doplnit krajanky Markétu Vondroušovou a Lindu Noskovou. Česká tenistka bude proti Elise Mertensové, s níž prohrála všechny čtyři předchozí souboje, usilovat o sedmé vítězství v řadě. Do turnaje vstoupí obhájkyně titulu Jelena Rybakinová a také světová jednička Novak Djokovič.

Fruhvirtová a Vondroušová si mohou zajistit vzájemný duel, představí se také Nosková

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Internazionali BNL d'Italia půjde do akce kvarteto českých zástupců. Brenda Fruhvirtová bude proti Soraně Cirsteaové bojovat o první vítěznou sérii v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a také případný vzájemný duel s Markétou Vondroušovou, která se utká s Anou Bogdanovou. Hned na úvod programu nastoupí Linda Nosková proti domácí outsiderce Lucrezii Stefaniniové a v akci bude také Tomáš Macháč proti domácímu Matteovi Arnaldimu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist